Udtalelse fra klient

Tak for en dejlig behandling. Dine Hænder gør bare underværker. De er gode til, at få det frem som ligger i krop og sind.

Mange oplevelser og traumer kommer op og det giver altid en forløsning at være hos dig. Tak for gode behandlinger hos dig og jeg glæder mig til at komme igen.

hilsen Solvej


I 2012 blev jeg skilt fra mine børns far, jeg brugte herefter alt min energi på at få børnene igennem skilsmissen. Da der var gået nogle år, kunne jeg mærke, at jeg ikke havde fået mig selv med. Min krop begyndte at sende signaler jeg ikke forstod, mit sind var rodet og jeg følte pludselig ikke sammenhæng i mellem min fysike og min psykiske tilstand.

Jeg arbejder sammen med Anne Marie, og har hørt hende omtale Rosen- metoden flere gange. Jeg synes det lød meget spændende, men ikke noget for mig. Jeg opsøgte coaches, psykologer og gik på selvværds kurser. Det hjalp selvfølgelig, men der var stadig ingen sammenhæng mellem krop og sind.

En dag til frokost nævner Anne Marie Rosen-metoden igen, og jeg tænker, det skal have en chance. Jeg får 5 behandlinger hos Anne Marie, og de gør en verden til forskel. Pludselig kan jeg forstå hovedpinen, de trætte ben giver mening og den evige mavepine blev der også sat ord på.

Gennem Rosen- Metoden er jeg blevet bevidst omkring de signaler kroppen sender mig, det har givet mig en anden forståelse af min krop og i stedet for at ignorer de signaler den sender, er jeg blevet bedre til at lyttet til og forstå hvordan min organisme hænger sammen.

Kristina Routh
Skolelærer