BARS behandling
– en stressreducerende behandling

(32 energi punkter eller bars baner på hovedet)

Hvis du gerne

  • vil nyde dyb afspænding
  • vil give din krop mere lethed
  • vil have tømt din ”indre skraldespand”
  • vil sove bedre og vågne udhvilet og fuld af energi
  • vil fjerne nogle af de mentale, følelsesmæssige, fysiske og energikrævende blokeringer, der holder dig fast
  • vil opleve en total afslappende behandling, der samtidig giver ny energi

Er BARS en mulighed for dig

BARS er en behagelig og afslappende behandling. Berøring af punkterne medfører at din energi aktiveres eller fornyes. Enkelt og let kan den nyvundne energi hjælpe dig med at rydde op i begrænsede tanker, følelser og overbevisninger – en skøn måde at få tømt den indre ”skraldespand” for ubrugbare blokeringer.  Det bliver nemmere at foretage valg og træffe beslutninger, som er i tråd med, hvem du i virkeligheden er og hvad du gerne vil have i dit liv. Med bars er der mulighed for at slappe af, tage imod og acceptere, at det sker, uden at du skal præstere noget.

BARS-behandling

Behandlingen foregår på briks (med tøj på) og varer ca 1 time for voksne, og 30 til 40 min. for børn.           
En enkelt behandling kan gøre underværker. Mange vælger at få 2 til 3 behandlinger med en uges mellemrum i starten og derefter med større afstand mellem behandlingerne. Det er helt op til dig hvor mange du vælger eller føler du har brug for.
Behandlingen føles forskellig fra menneske til menneske. Det der oftest bliver sagt om en behandling er en dyb følelse af afslapning. Nogle falder i søvn, ser billeder eller farver for sig, andre føler summende, prikkende, varmende fornemmelser i kroppen eller også kuldegysninger. Hver behandling vil være forskellig fra gang til gang, selv om det er den samme person der udfører behandlingen og de samme punkter der bliver berørt